Glamora HP banner

Sofabed Keuzegids

Vind de ideale slaapbank

 

Een kleine studio of een grote living? Een gastenkamer of jouw tweede verblijf? Sofabed heeft een slimme oplossing voor elke ruimte. Maar welke Sofabed slaapbank nu de juiste is voor jou hangt af van jouw smaak, jouw behoeften en uiteraard jouw beschikbare ruimte. Hieronder helpen we je met het vinden ‘the perfect fit’.

Compacte eenzit of grote hoek?

Een tweezit met of zonder longchair, een grote hoekopstelling of een compacte eenzit. Sofabed heeft een uitgebreid assortiment waaruit je kan kiezen. Het model Dean is zelfs volledig modulair. Je bepaalt zelf jouw samenstelling met de beschikbare elementen.

Alleen of met twee in bed?

Kruip je lekker alleen onder de wol of deel je je sofabed? Heb je veel plaats nodig in bed of lig je graag knus? Bij Sofabed kan je kiezen tussen matrassen van 80 cm, 140 cm of 160 cm breed.

Millimeterwerk of ruimte zat? 

Hoeveel ruimte heb je beschikbaar? Beperkte oppervlakte of vierkante meters in overvloed? Bekijk welke slaapbanken van Sofabed passen in jouw ruimte.

Slaapcomfort

Alle slaapbanken van Sofabed zijn gemaakt voor dagelijks gebruik en bieden uitstekend slaapcomfort met volwaardige verenmatrassen van Belgische makelij. De matrassen van de High Comfort collectie zijn 14 cm dik. Slaapbanken van de Premium collectie hebben een matras van 18 cm dik. Voor het ultieme slaapcomfort, moet u een model van de Prestige collectie kiezen. Deze slaapbanken hebben een matras van 21 cm dik.  

Huurmarkt of gastenkamer?

Staat jouw appartement of tweede verblijf op AirBnB? Heb je regelmatig gasten in huis? Dan is het misschien interessant om een matras met afneembare hoes te nemen, zodat je deze op regelmatige basis kan wassen. Hygiëne boven alles. 

Geen gedoe, geen rommel?

Dan is Sofabed sowieso een goede oplossing voor jou. Ten eerste hoef je bij Sofabed de rugkussens niet te verwijderen. Deze verdwijnen automatisch onder de bedbodem bij het openen. Bovendien zijn er een heel aantal bedbanken met extra opbergruimte, zodat je jouw beddengoed netjes kan opbergen.