Dean Sofabed projectmarkt

SOFABEDDEN OP MAAT VAN UW PROJECT

 

Een slaapbank is vaak de ideale oplossing om de beperkte ruimte van een appartement, recreatiewoning, hotelkamer, ziekenhuiskamer of zorgcentrumkamer optimaal te benutten. In de toeristische – en zorgsectoren worden slaapbanken heel intensief gebruikt. Het is dus van cruciaal belang dat de slaapbanken een hoge mate van comfort bieden, makkelijk te onderhouden zijn en goed blijven functioneren, ook als ze dagelijks open- en dichtgeklapt worden. 

Sofabed kan de specifieke noden en eisen van de projectmarkt perfect invullen. Bovendien kunnen we de grote volumes, die vaak nodig zijn in de projectmarkt, probleemloos aan in onze eigen productiefaciliteiten in Centraal-Europa en België. Dat hebben we al meermaals bewezen bij grote projecten, zoals hotelinrichtingen. 

POCKETVERENMATRASSEN VAN BELGISCHE MAKELIJ

 

De matrassen van Sofabed worden met de hand vervaardigd in België en bieden dagelijks slaapcomfort. Er zijn diverse matraslijnen beschikbaar met verschillende comfortniveaus en opties (comfortlagen). U kan kiezen tussen een dikte van 14 cm, 18 cm of 21 cm,  een breedte van 80 cm, 140 cm of 160 cm en een lengte van 196 cm of 198 cm. Bovendien kan u opteren voor afneembare hoezen.

HOOGWAARDIGE MAT ZWARTE MECHANIEK  (LAMPOLET OF SEDAC)

 

Slaapbanken van Sofabed zijn uitgerust met een hoogwaardgie drieplooimechaniek, die in België en Italië geproduceerd wordt. Het grote voordeel hiervan is dat het zit- en slaapcomfort gescheiden zijn.

U slaapt dus niet op de kussens van uw sofa of op een dun schuimmatrasje, maar op een pocketveren of bonnellveren matras, die ondersteund wordt door een lattenbodem of metalen grid, zoals bij een echt bed. De drieplooimechaniek kan u bovendien in een handomdraai in- en uitklappen. Dag in dag uit.

MEER DAN 20 MODELLEN

 

Design is uiteraard ook een belangrijk aspect. De slaapbank moet passen in de stijl van het project. Bij Sofabed kan u kiezen uit meer dan 20 modellen, beschikbaar in verschillende opstellingen, uitvoeringen en maten. 

Een eenzit, een tweezit met longchair of een modulaire hoekopstelling, Sofabed biedt heel wat ruimtebesparende mogelijkheden.

HANDIGE OPTIES

 

Bepaalde modellen zijn verkrijgbaar met een handig trolley systeem om de slaapbank makkelijk te verplaatsen. Er zijn tevens modellen met extra opbergruimte in de longchair, voetbank of in de armsteunen.

Ook bij de matrassen zijn er heel wat opties. U kan kiezen tussen verschillende diktes en breedtes, verschillende comfortlagen zoals traagschuim of aquagel, afneembare hoezen en een antibacteriële behandeling (PUREST). 

GEDEMONTEERDE LEVERING

 

Om de levering en installatie te vergemakkelijken, leveren we onze Sofabed slaapbanken gedemonteerd. De gestoffeerde delen en de mechaniek met de matras worden apart verpakt zodat  ze makkelijk te hanteren zijn. De montage is heel eenvoudig.

UITGEBREID ASSORTIMENT STOFFEN EN LEDER

 

Sofabed heeft een uitgebreid assortiment leder en stoffen, inclusief onderhoudsvriendelijke merken zoals Aquaclean, en EasyCare. We kunnen ook in functie van uw specifieke projectnoden bepaalde ontwikkelingen of aanpassingen doen, zoals bijvoorbeeld het gebruik van FA materialen (Fire Retardant) in de matrassen en sofa’s.

SLIMME KEUZE

 

Sofabed is een van de merken van Recor Group, een toonaangevende Belgische meubelproducent, die al meer dan 70 jaar zitmeubels, bedden en matrassen produceert en die al deze kennis combineert in de hoogwaardige Sofabed slaapbanken. Kortom, als u op zoek bent naar een ervaren, flexibile partner voor de productie van slaapbanken op maat van uw project, neem dan contact met ons op.