Een Sofabed met stoffen bekleding? Slimme keuze! Een stoffen slaapbank even kwalitatief als een lederen sofabed. De wrijvingsweerstand, vlekbestendigheid en kleurechtheid worden uitvoerig getest vooraleer ze op je zetelbed terechtkomen. Ook qua onderhoud zit je met een stoffen slaapbank goed. Als je kinderen of huisdieren hebt; kies dan voor een vlekbestendige en afwasbare stof. Het biedt een extra beschermlaag en zorgt ervoor dat je vervelende vlekken in een mum van tijd weer proper veegt.

Onderhoudsvriendelijke, afwasbare stoffen

Een glas rode wijn, een tas koffie, plakkerige kinderhandjes, … Een nachtmerrie als je een stoffen zetel hebt. Maar niet als je voor vlekbestendige stoffen, zoals Aquaclean, Easycare of H2o kiest. Deze stoffen zijn behandeld met een speciale blijvende moleculaire beschermlaag, die voorkomt dat vuil in de vezels van jouw slaapbank trekt. Met een klein beetje water en een doekje verwijder je de vlekken in een handomdraai.

Deze stoffen zijn ideaal voor families met kinderen, maar ook voor de verhuurmarkt. Verhuur je een appartement of tweede woning? Staat jouw vakantiehuisje op Airbnb? Dan is een onderhoudsvriendelijke slaapbank een perfecte oplossing.

Stofcategorieën 

Elke stof heeft zijn eigen prijs die uitgedrukt wordt in een prijs per lopende meter. Om het overzicht  te bewaren, zijn onze stoffen onderverdeeld in 8 verschillende prijsgroepen, gaande van stofcategorie A tot en met stofcategorie H.  

Stofcategorie A bevat de goedkopere stoffen en categorie H de duurdere.  De eerste letter van de stofnaam geeft de categorie aan. Agimont stof valt dus in categorie A, Diviso in categorie D en Golfo in categorie G. 

nl_BENL