Elke slaapbank van Sofabed heeft een volwaardige verenmatras die, afhankelijk van het model, op een lattenbodem of een metalen grid ligt, net als een echt bed. Er bestaan ook andere slaapbanksystemen, zoals onder andere een futon of clic clac maar die boeten vaak in op zit- of slaapcomfort.

Een volwaardig bed

In één eenvoudige trekbeweging plooi je een Sofabed slaapbank open tot een volwaardig bed zonder de kussens te verwijderen. De  éénpersoons matras (80 breed)  of tweepersoons matras (140 cm of 160 cm breed) die tevoorschijn komt is van hoogwaardige Belgische makelij.  Je slaapt dus niet op de kussens van je zetel en ook niet op een dun schuimmatrasje maar op een volwaardige matras met veren en een comfortmantel. De Sofabed matrassen worden in België gemaakt met de hand. Comfort en kwaliteit verzekerd.

De juiste matras kiezen

De modellen van Sofabed zijn opgedeeld in 3 niveau’s: High Comfort, Premium Comfort en Prestige Comfort

De modellen van de High Comfort collectie hebben een matrasdikte van 14 cm. De slaapbanken van de Premium collectie hebben een matras met een dikte van 18 cm. Tot slot is er de Prestige collectie voor het ultieme slaapcomfort met matrassen van 21 cm dik.

U heeft keuze uit verschillende matrassen, elk met specifieke voordelen.

nl_BENL