Heb je een tweede verblijf aan zee? Of een vakantieverblijf in het buitenland dat je verhuurt via Airbnb? Baat je een bed & breakfast uit? Sofabed heeft slaapbanken die ideaal zijn voor de huurmarkt. Ontdek hier waarom!

Extra rendement op je investering door hogere huurinkomsten

Een slaapbank laat je toe om extra slaapruimte te creëren in de leefruimte van je tweede woonst. Hierdoor kan je de verhuurcapaciteit verhogen met 2 personen en dus meer huurinkomsten genereren. Sofabed heeft slaapbanken in verschillende stijlen en afmetingen. Van heel compact over een tweezit met longchair tot een grote u-vormige hoekopstelling. Alles is mogelijk. Het grote voordeel van Sofabed slaapbanken is ook dat het zitcomfort gescheiden is van het slaapcomfort.  Je slaapt niet op de zit- en rugkussen van je zetel, maar op een volwaardige matras van Belgische makelij. Je hebt dus een prachtige comfortabele sofa met heerlijk zitcomfort en bed met lattenboden of metaalgrid die niet moet onderdoen voor een klassieke ledikant of boxspring qua comfort. En dat allemaal in één slimme oplossing die je moeiteloos verandert van zitten naar slapen. 

Afneembare hoes

De meeste mensen die een tweede woonst hebben, gaan er uiteraard zelf regelmatig naar toe, maar verhuren het vaak ook aan vrienden, familie of aan vreemden. Hygiëne speelt dan uiteraard een grote rol. Bij de bedbanken van de Premium Collectie kan u kiezen voor een afneembare hoes die je kan wassen. Bovendien is de hoes behandeld met PUREST, een vezelcoating die microbewerend, vochtregulerend en allergiebestrijdend werkt.

Comfort en gemak 

In één eenvoudige trekbeweging plooi je een Sofabed slaapbank open tot een volwaardig bed zonder de kussens te verwijderen. De  éénpersoons matras (80 breed)  of tweepersoons matras (140 cm of 160 cm breed) die tevoorschijn komt is van hoogwaardige Belgische makelij.  Je slaapt dus niet op de kussens van je zetel en ook niet op een dun schuimmatrasje maar op een volwaardige matras met veren en een comfortmantel. De Sofabed matrassen worden in België gemaakt met de hand. Comfort en kwaliteit verzekerd.

De modellen van Sofabed zijn opgedeeld in 3 collecties: High Comfort  (matrasdikte van 14 cm), Premium (matrasdikte van 18 cm) en Prestige (matrasdikte van 21 cm).

Geen gedoe, geen rommel

Bij Sofabed hoef je de rug- en zitkussens van de sofa niet te verwijderen. Deze verdwijnen automatisch onder de bedbodem bij het openen. Bovendien zijn er een heel aantal bedbanken met extra opbergruimte, zodat je ook je beddengoed netjes kan opbergen. 

Updaten…
  • Geen producten in je winkelmand.